25 jaar in dienst

Twee jaar zat mijn man boven op zolder te bellen en te vergaderen en te zoomen. Dat ging allemaal prima, maar het is toch ook fijn dat hij vanaf nu weer af en toe een dagje naar z’n werk mag. Ik merkte dat ik het vermeed om boven bezig te zijn met m’n spulletjes, want hij had dan het geluid van de andere praters op de luidspreker staan en nam daarmee eigenlijk de hele bovenverdieping in beslag. Nu had ik op 1 maart zin om boven gelijk maar eens wat te gaan reorganiseren, want nu was het een dagje rustig. Ik kwam m’n map met strijkplaatjes weer tegen, en sloot er een paar bij bij een besteld boekje Kleurige Bloemen Borduren. Dat zal ik voortaan vaker doen, want ik heb er genoeg, en ook bij het andere boekje Bloemen om te borduren. Dan hoef je alleen maar zo’n plaatje op de stof te strijken, en kun je gelijk beginnen met borduren.

Maar echte bloemen zijn nòg beter! Op 1 maart was m’n man 25 jaar in dienst bij het bedrijf waar hij werkt! Hij kreeg twee bossen bloemen. Eén bos nam hij net mee naar boven, want helemaal terug naar kantoor doen ze niet meer, dus vandaag weer gewoon het gebel op zolder.  Ik heb al tien keer tegen hem gezegd dat ik hem enorm dankbaar ben dat hij al die jaren zo goed voor ons heeft gezorgd! We haalden samen herinneringen op aan deze 25 jaar, en aan de keus om destijds hier te gaan werken. We hebben het goed gehad, en zijn er blij om.

4 gedachten over “25 jaar in dienst”

  1. Margriet Hof

   Hoi Annelies,
   Ja, gezellig is het zéker wel! En we zijn er hier ook helemaal op ingesteld.
   Alleen merkte ik dat ik het ook wel weer eens lekker vond om weer eens het huis voor me alleen te hebben voor een dagje.
   Maar het niet-op tijd weghoeven ’s morgens, het wat kunnen vragen tussendoor, het samen koffiedrinken, het makkelijker overleggen wanneer we eten en al die dingen: dat is een groot voordeel! En daar genieten we ook volop van!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.