4000 blogjes!

Spelen met handwerkjes! Al 4000 blogjes!

Vorige week passeerde ik de mijlpaal van dat mooie ronde getal, en ging ik zelf ook eens wat terugscrollen. Ik was eigenlijk wel een beetje onder de indruk van dat enorme aantal blogjes wat nu al op mijn website staat. Ze zijn per maand geordend en ik krijg soms reacties dat mensen een tijdlang oude blogjes lezen. Sommigen kijken eens in de week en lezen dan terug wat ik in die week heb geschreven en anderen amuseren zich gewoon een tijdje met een ontdekkingstocht langs al die foto’s. En ja, het is best wel veel!

Ik hield ervan om soms een handwerkje mee te nemen als ik ergens naar toe ging. Vooral het Openluchtmuseum is een goede plek om een handwerkje mooi tot z’n recht te laten komen. Zoals dit geborduurde oost-Europese kleedje tegen een lemen muur en een oude deur. Zo’n muur heb ik thuis niet en als ik dan zo’n oud boerderijtje zie dan ben ik blij dat ik wat in m’n rugzak heb. Deze foto is van een half jaar geleden en ik zie nu dat ik er zelfs aan had gedacht om een touwtje mee te nemen. Hoe langer ik blogde, hoe meer ik met een foto-oog naar de omgeving keek en er soms op anticipeerde om wat mee te nemen.

Een mooie reactie die ik eens kreeg was: “Het regent en het is somber maar dat deert me niks want ik zit nu al uren op jou blog te lezen!
Ik ben blij dat er belangstelling is voor m’n foto’s en verhalen.
Er is nog veel meer moois om te laten zien maar 4000 blogjes was toch nog wel even een terugblik-blogje waard.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Een beetje naaien

Chinees handwerk in Zutphen

Jarig op oudejaarsdag

Vierkante handwerkboeken

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen