Heen en weer van A naar B (met een oude patchwork tas)

Al een week ben ik aan het heen en weer rijden van A naar B, vanwege de verhuizing van m’n moeder. M’n blog schiet er wat bij in.

Dit is een bericht voor mensen die deze week wat bestelden in m’n shop. Vanmiddag ga ik weer van B naar A en dan hoop ik m’n mailtjes gelijk te beantwoorden.

Deze tas maakte ik lang geleden en gaf ik aan m’n moeder. Ik vond hem nu weer en gebruik hem deze week voor van alles en nog wat.

4 gedachten over “Heen en weer van A naar B (met een oude patchwork tas)”

  1. Hiltje visbeek

    Hoi Margriet.
    Mooie tas,leuk.De knop was niet open,was wel geel kon ik zien.
    Het moet warmer weer worden.dan gaat het lukken.Succes met de verhuizing.
    Vr groet van Hiltje.

    1. Ja, speenkruid reageert inderdaad op warmte. En er kan soms wel twee maanden zitten tussen een gevormde knop en een opengaand bloemetje.
      Bedankt voor je reactie!

  2. Francien Reijmers

    Dag Margriet,
    Met plezier lees ik je blog en ook al een paar keer kocht ik wat moois bij je. Ikzelf woon in Twente en heb een zoon in Deventer wonen. Ik vind het mooi zoals je over je moeder en het huis schrijft. Heeft het een reden dat je geen plaats namen noemt? Ik ben zo iemand die graag weet waar de plaatjes nu genomen zijn, welk dorp, staat je moeders huis aan het water, nieuwsgierig he? Het voelt voor mij zo onaf en mysterieus zoals je over die plaatsen schrijft.
    Lang getwijfeld of ik het je zou schrijven maar nu toch maar gedaan. Je vraagt om reacties deze is niet als kritiek bedoeld maar geeft weer wat me overkomt als ik je Blog lees. Mooie dag vandaag en een hartelijke groet,

    1. Bedankt voor je reactie, en goed dat je ’toch maar’ schreef. Ja, ik kan me je nieuwsgierigheid wel een beetje voorstellen. Vooral als je die IJsselfoto’s dan ziet.
      De reden dat ik die afkortingen gebruik is omdat ik het juist expres een beetje vaag wil houden. Anders wordt het misschien tè persoonlijk allemaal.
      Maar het zijn wèl èchte afkortingen hoor! A staat voor Apeldoorn (waar ik woon) en B voor Brummen (waar m’n moeder woonde).
      En ze is verhuisd naar Dieren, waar de IJssel vlak achter haar nieuwe woonplekje stroomt.
      Overigens is er ook nog een C, ook vlakbij de IJssel en dat is Cortenoever, en daar woont m’n zus vlakbij, dus zo is er een A B C D.
      En Z is dan Zutphen, dat heb ik ook wel eens zo genoemd in een blogje, dat ik van A naar Z reed.

      Dus:’A’ en ‘B’ zijn echte afkortingen, en ik deed het bewust zo!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.