Zomers vrouwtje

Toen ik terug kwam in het oude appartement van m’n moeder, lag het balkon vol met hooi, wat er door de harde wind gewoon opgewaaid was. Eerst vond ik het wel een gezellig gezicht, lekker zomers. Maar later besloot ik het toch maar op te vegen, anders gaat het ook nog naar binnen waaien. Wat is het droog en warm! Van thuis had ik een geborduurd vrouwtje meegenomen met de gedachte dat ik daar misschien nog wat mee zou kunnen. Gewoon op de grond leggen dan maar. Ik weet niet meer of dit borduurwerkje al m’n shop staat of niet maar het interesseert me op dit moment ook niet zo.

En het lukt me gewoon echt niet om haar om te draaien op m’n mobiel. Gek vrouwtje….

4 gedachten over “Zomers vrouwtje”

  1. Een dwars vrouwtje is dat. Moe van het hooien misschien, of hevig bevangen door de warmte.
    Ik ken het probleem, soms gebeurt dat ook bij blogger. Het is dan of het systeem zelf bedenkt wat de bovenkant van een plaatje is. Herkent het systeem het plaatje niet goed, dan komt het liggend of op z’n kop terecht (=mijn interpretatie van het probleem). Er is kans dat wanneer je het te downloaden plaatje iets inzoomt de dame wel rechtop gaat staan………..

    1. Margriet Hof

      Bedankt voor je reactie. Ik heb er nog eens goed naar gekeken en heb nu een knopje gevonden waarmee ik de foto’s kan omdraaien. Een heel onlogisch knopje maar soms moet je ze gewoon allemaal uitproberen tot er wat werkt. Maar dit vrouwtje laat ik lekker op haar kop staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.