7000 blogjes!

Mijn zevenduizendste blogje!
Wat bijzonder leuk dat jullie elke dag belangstelling hebben voor mijn foto’s en schrijfsels.
Ik heb gemerkt dat bloggen heel erg bij mij past en dat ik het nog steeds leuk vind om te doen.
Ik vind het leuk om de dingen die ik zelf maak te laten zien, zoals deze drie borduurwerkjes. Voor deze foto ging ik op zoek naar nog een rand voor het blauwe borduurwerkje want heel vaak maak ik mijn borduurwerkjes niet echt af. Dan verdwijnen ze gewoon in een grote mand en begin ik weer aan iets nieuws. Bloggen is eigenlijk ook wel een goede manier voor mij om echt iets àf te maken.

Ook blog ik over allerlei  handwerken van anderen, en vaak bied ik die daarna te koop aan. Fantastisch dat er nu weer waardering is voor oud handwerk!
En er zijn nog zoveel leuke dingen mee te doen. Ideeën genoeg!
Bloggen vind ik ook fijn omdat er zovéél is wat mooi is om mee bezig te zijn en op deze manier kan ik telkens weer met iets anders bezig zijn.
Mijn handwerkjes legde ik op een prachtig kleedje wat ik nu net een weekje op onze salontafel heb liggen. Ik hou van afwisseling en van combinaties.

Vaak ook neem ik kleine handwerkjes mee naar buiten, op wandelingen en vakanties. Een klein handwerkje kan een foto wat spannender maken en het is leuk om die foto’s met jullie te delen.
Ook blog ik over de musea die ik bezoek.

En ik blog over boeken en tijdschriften waar ik altijd naar op zoek ben. Nog steeds kan ik nieuwe dingen in m’n shop zetten die ik nog niet eerder had gezien. Het wordt een heel overzicht van alle (Nederlandse) uitgaven op handwerkgebied.

De komende dagen zal ik nog wat meer vertellen over hoe ik blog. Er zit toch wel een lijn in al die zevenduizend blogjes en dit is wel een goed moment om nog wat meer te vertellen van wat voor mij de aanleidingen zijn om ergens over te publiceren.

Hartelijk dank voor jullie belangstelling; wat bijzonder dat we onze handwerkliefde via internet zo kunnen delen!
En welkom als je mee wilt doen met mijn give-away!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.