Aanbieding Creatief met kruissteek

Met de naderende winter krijgen veel handwerksters (weer) zin om wat te borduren. Het effect van een leuk tijdschrift moet zijn dat het voldoende inspiratie biedt voor een vlotte keus: iets spreekt je aan en dan krijg je er zin in! Daar kunnen deze Creatief-met-Kruissteek tijdschriften misschien mee helpen.

In 1994 en 1995 verscheen tweewekelijks deze mooi vormgegeven uitgave die volledig aan Kruissteek was gewijd. Bijzonder van dit tijdschrift was de rustige opmaak waardoor elk borduurwerk volle aandacht kreeg. En het duidelijke en overzichtelijke werkschrift, waarin de patronen groot werden afgedrukt, waardoor het tijdschrift mijns inziens ook heel geschikt is voor ouderen. Elk nummer bevatte negen creatieve ideeën met patronen die soms uit de DMC-bibliotheek kwamen. De negen mooi vormgegeven patronen werden onderverdeeld in telkens zes rubrieken: Snel gemaakt / Creatief idee / Baby’s en kinderen / In en om het huis / Ingelijste juweeltjes / en een patroon om te borduren op stramien.

De map met tijdschrift-aanbiedingen was wat leeg geworden, omdat ik de Handwerken zonder Grenzen er weer heb uitgehaald. Maar nu zit er weer wat in!
Deze Creatief-met-Kruissteek boekjes/tijdschriften nu met 25 % korting.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.