Achter het blauwe naaimachientje

“Wat een leuke site is dit! Ik ben helemaal verliefd op dat geborduurde naaimachientje uit het blogje over ‘blauw kussentje‘. Heeft u daar nog een borduurpatroon van? Maar misschien kan ik het ook wel overnemen aan de hand van de foto.”

Ik ga vandaag bezig met oude vragen beantwoorden die zijn blijven liggen. Deze vraag is van gister, dat valt nog wel mee. Maar ik heb ook nog vragen liggen van langer geleden. Soms kwam ik er niet aan toe om te antwoorden, soms was het teveel werk om een hele stapel tijdschriften door te bladeren op een tòch al drukke dag, en soms schoof ik het gewoon op de lange baan. Vandaag dan mijn voornemen uitvoeren om nog wat niet-beantwoordde mailtjes te beantwoorden.

Ik begin maar gewoon bovenaan de mailtjes-lijst, bij deze vraag dus. Ja, het is zéker een leuk naaimachientje! En ook makkelijk na te borduren. Ik legde het voor een foto op de voorkant van het meest recente tijdschrift van het Quiltersgilde. Als alle vragen zijn beantwoord, heb ik zelf ook zin om achter m’n eigen ‘naaimachientje’ te gaan!

Het borduurwerkje is ook leuk om te zien vanwege de afwerking. Degene die dit maakte, heeft rondom twee bosjes weefseldraden uitgetrokken en die doorgestopt met blauw. Die truc is natuurlijk voor anderen vast ook aantrekkelijk om eens uit te proberen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013