Achterkanten van Handwerken zonder Grenzen

Collage achterkanten HzG
Reclame is een belangrijke bron van inkomsten voor tijdschriften. ’t Zal allemaal wel, maar leuk is het natuurlijk niet om telkens advertenties tegen te komen op plekken waar je liever een mooi plaatje ziet. Gedurende een flink aantal jaren (1988 tot 2002 ongeveer) had het tijdschrift Handwerken zonder Grenzen de gewoonte om op de achterkant van hun glossy een mooie foto af te drukken. Deze foto was meestal een detail-foto van een handwerk wat in het tijdschrift besproken werd. Door die foto’s zie je vaak nog eens extra goed hoe mooi zo’n handwerk is!

Vandaag zocht ik met m’n zus een stapeltje van deze oude tijdschriften uit. Veel handwerkliefhebbers lopen met een briefje in hun portemonnee met ontbrekende nummers want ze willen graag hun serie compleet maken. Ik kon m’n zus blij maken met een paar oude nummers, en zelf kon ik ook m’n eigen collectie wat aanvullen. Want mijn serie oude tijdschriften Handwerken zonder Grenzen is ook nog steeds niet compleet. Maar dat is juist ook wel leuk, want dan kun je telkens het plezier hebben dat je nog weer een oud nummer tegenkomt.

En hopelijk kan ik straks nog weer een paar andere handwerksters blij maken met een paar oude nummers, die ik binnenkort op m’n shop zet. Ik laat alvast de achterkanten zien…

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Kussen van restjes

Dekbedquilt

Praatpaal

Afwerking borduurwerkjes

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen