All is well

Gebogen margriet

Vanmorgen voelde ik me enigszins bezwaard. Niet dat ik m’n hoofdje liet hangen, maar het was wel wat gebogen. Na een paar lange uren kwam het verwachtte telefoontje uit het ziekenhuis, waar m’n man was opgenomen voor een cardiologische ‘ingreep’. Die had wel 4 uur geduurd, maar dat was gelukkig van te voren bekend. Ik ging er heen (anderhalf uur met de trein), had een goede middag, zag hem elk uur wakkerder worden, en nu ben ik net weer thuis (’s avonds). Ik heb nog wel wat meer foto’s klaarliggen, maar ik laat het hier even bij. Bedankt voor het meeleven, dat vind ik wel bijzonder via m’n blog! En nog even over deze foto: die maakte m’n lief dit voorjaar. Bloem uit eigen Hof! Ik zie er naar uit dat hij weer fit genoeg is om weer dit soort foto’s te maken.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Bloemenpaleis

Borduurwerk vleugels boven de Andes

Vleugels boven de Andes

Hortensia

Hoiuten hart met bloemen

Meeleven

Comments

  1. Van harte beterschap voor je man en veel sterkte met de herstel-periode.
    Liefs, Ineke

  2. Rya Rotterdam zegt:

    Gefeliciteerd!! Wat fijn dat de “ingreep” achter de rug is en dat je man weer uit de narcose wakker is geworden. Ik wens jullie beiden nog veel goede en gezonde jaren.
    Warme groet, Rya, Rotterdam

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen