Alvast wat voorjaarskleur

Op sombere dagen kun je jezelf wat opvrolijken met voorjaarskleuren. In de supermarkt zag ik alweer narcissen staan. Die koop ik nog niet, ik ga de seizoenen niet al teveel door elkaar husselen. Maar een paar vrolijke handwerkjes dat kan altijd!

Waar ik iets minder vrolijk van wordt is dat ik minder tijd heb om nieuwe spullen in m’n shop te zetten dan ik zou willen. Deze week was ik veel weg en vandaag ga ik ook weer een eindje rijden. Lekker door het grauwe januari-land. Ik heb geen haast met het voorjaar; want er is nog genoeg te doen in januari.
Fijne dag!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Oude patronen met alfabetten

Oude nummers Handwerken zonder grenzen

Amerikaanse quilts

De achterkant van het borduurwerk

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen