Amerikaanse boeken Patchwork en Quilting voor de helft

Een paar stapels boeken over Patchwork en Quilten had ik klaar staan voor mijn bezoek om door te bladeren, en nu legde ik de boeken van de stapel met Engelse boeken naast elkaar voor een foto. Deze mogen ook allemaal in de aanbieding: voor de helft van de prijs!

In Amerika en Canada is de Quilt-making-craft tot grote hoogte gestegen en uitgegroeid tot een volkskunst. Tentoonstellingen en Bees behoren tot de cultuur en tot de kunst van het ‘Home-making’. Er zijn ook enorm veel mooie foto’s gemaakt en voordat de social media opkwamen werden die gepubliceerd in vele tijdschriften en boeken. Deze mooie boeken zijn nog steeds een plezier om door te bladeren en inspiratie uit op te doen.

Je vindt deze boeken terug in de afdeling Patchwork-boeken in mijn shop, en dan herken je ze aan de rode ronde aanbiedings-stikker. En ze staan ook in de nieuwe categorie met Aanbiedingen. Nog een laatste aanbeveling: waarom is het doorbladeren van een (oud) quiltboek zo leuk? Om als quilter het gevoel te hebben en te krijgen dat je hoort bij een héle grote familie van patchwork-liefhebbers! En om in de foto’s van anderen weerspiegeld te zien wat je zèlf ook nog graag zou willen maken! De patchwork-mogelijkheden zijn duizelingwekkend en het is boeiend om te zien hòeveel moois anderen vóór jou ook al hebben gemaakt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.