Ariadne en Libelle tijdschriften wonen


Begin jaren ’90 kwam er steeds meer aandacht voor ‘wonen’ en het oude handwerkblad Ariadne besloot zich zelfs helemaal daarop toe te leggen, en veranderde haar formule door alleen maar tijdschriften uit te geven met ‘wonen’ als invalshoek. Nog had het handwerk daarin een grote plek, maar niet meer als eerste invalshoek. Het ging in die tijd om zelf stoeltjes stofferen, een tafelkleden-trend, de inrichting van de servieskast, veel kussens en gordijnen, de lijstjes-trend, wonen in het groen, woonplaids die je dan eerst zelf kon festonneren, sjabloneren, bloempotten beschilderen en al dat soort zelfmaak-ideeën.

Er werden aparte woon-specials uitgegeven ook door o.a. Libelle en Knip. En voor de verandering plaats ik daar nu een stapeltje van in m’n shop. Wellicht zijn er ook nog lezeressen die hier goede herinneringen aan hebben, en nou net op zoek waren naar dat ene tijdschrift.

1 gedachte over “Ariadne en Libelle tijdschriften wonen”

  1. Omdat de formule van Ariadne zo veranderde heb ik in 1988? het abonnement opgezegd. Het was niet meer “mijn geliefde” handwerkblad. Ik had tot voor kort nog alle nummers vanaf 1960.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.