Ariadne jaargang 1987 en 1988

Wie van handwerken hield, had vaak een abonnement op de Ariadne. Elke maand weer de vreugde van een nieuw nummer wat door de post of de bladenman werd bezorgd. Soms stonden er leuke patronen die je niet gelijk kon maken, dus dat werd doorgeschoven naar ‘later’. Na verloop van tijd was er een heel ‘later’-stapeltje ontstaan en toen kwam er een prachtige oplossing: een mooie map waar een hele jaargang in kon worden bewaard. De daar-wil-ik-nog-iets-uit-maken-Ariadnes werden samengevoegd tot een waardevol naslagwerk in een mooie omslag.

Maar de tijd ging verder. Gezinsomstandigheden veranderden, er kwam een verhuizing, of interesses verschoven: allemaal aanleidingen waarom veel vrouwen besloten hun lang-bewaarde Ariadnes tòch weg te doen. Vele jaren later kwam dan de spijt: “Ik wou dat ik die Ariadnes nooit had weggedaan!” Dat zinnetje krijg ik vaak te lezen. Maar gelukkig zijn veel nummers tegenwoordig weer op internet te koop, en ook mijn shop wordt soms gevonden, en dan krijg ik blije mailtjes van vrouwen die heel blij zijn dat ze een bepaald nummer van de Ariadne weer bij mij kunnen kopen.

Een hele jaargang tegelijk kopen? In zo’n mooie omslagmap? Die mogelijkheid komt minder vaak voor, maar vandaag wel: jaargang 1987 en 1988 in een mooie tulpenmap. Nu in m’n shop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.