Nederland alvast in de stemming

Nederland is een gek land, maar we kunnen er wel goed wonen. En ze hebben in het verleden mooie gebouwen gebouwd. En nog veel meer interessante dingen. Van Schier tot Lim: overal staat wel iets wat bij dit gekke land hoort, en waar je ook wel van kunt houden. Lanarte maakte er eens een borduurpatroon van en in dit gekke land zijn natuurlijk altijd wel mensen die iets doen wat niet mag: patroon copiëren. Ik heb eens de gedachte gehad dat ik geen gecopieërde patronen in m’n shop wil. Maar weggeven kan natuurlijk wel hè?

Dus: wie wil dit patroon? Zo vlak voor koningsdag komen we in een bepaald sfeertje. Beetje jovialer dan anders, beetje gek, beetje apart, beetje anders dan anders. Ik werd vanmorgen veel te vroeg wakker door een enorme kraanwagen die een enorme lading zand vlak voor ons huis dumpte. Dat zijn ze nu met herrie-apparaten aan het wegkruien, voor een verbouwing verderop in de straat. Nederland is nog làng niet uitgebouwd. Ik wordt er nu alvast een beetje jolig van, en ook een beetje balorig. Ik was van plan om op mijn blog te melden dat ik aankomende donderdag (koningsdag) en vrijdag geen bestellingen verstuur. Net als de heel veel winkels: lekker dicht! Maar ik ga vandaag ook al geen bestellingen meer versturen. Dus als er nog wat binnenkomt: wordt pas nà het weekend verzonden. Met zoveel kraanwagens en tractoren voor m’n raam kan ik niet lekker voor m’n computer zitten.

Dus als iemand belangstelling heeft voor dit patroon: meld je maar. Je mag het tegen de verzendkosten hebben.
En vandaag gaat heel Nederland zich lekker voorbereiden op de gekste dag van het jaar! En komen we nu ook alvast in de stemming!

4 gedachten over “Nederland alvast in de stemming”

  1. haha, jij mag het zeggen!
   Wij hadden gisteravond al zin in een biertje en toen werd het deze!
   Mooie koningsdag gewenst morgen!

 1. Beerta Bosch-Wichers Hoeth

  Ik zou graag het Nederland patroon willen hebben. Ik hoop dat ik niet te laat ben. Mijn kleindochter gaat naar een gezin in New Zeeland om haar engels te verbeteren. Het lijkt me leuk als ze geborduurd Nederland kado kan geven.

  1. Margriet Hof

   Hallo Beerta,
   Het spijt me je te moeten teleurstellen, maar het patroon werd gelijk al ‘besteld’, samen met een verdere bestelling. Het stond ik m’n shop (weliswaar gratis) maar dat leek me de makkelijkste manier om gelijk ook de adresgegevens te ontvangen van degene die het wilde. Na de bestelling van de eerste gegadigde had ik het dus weer ùit m’n shop gehaald, zodat het niet meer zichtbaar was. Maar ik had er niet aan gedacht dat ik het beter ook hier had kunnen melden, bij dit blogje, dat het patroon al niet meer beschikbaar was.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.