Baboeska in de sneeuw

Het was de eerste keer dat ik de auto gebruikte nadat er sneeuw was gevallen. Eerst een flinke laag wittegheid eraf halen.
De wegen waren goed, dus ik kon het geliefde binnenweggetje kiezen. Nog weer een keer naar het ouderlijk huis, want daar is nog steeds wel wat te doen.

Onderweg stopte ik even. Genieten van die witte weidsheid. En een foto van die ene boom in wat je als het midden kunt zien. Het besneeuwde gras is net zo grijs als de lucht.
Blij dat ik Baboeska had meegenomen, want welke foto is nou mooier: met of zonder een knalroze poppetje?

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Vierkante handwerkboeken

Tapisseriekussen

Lupine tussen de gladiolen

Straatje van Vermeer- ook in tapisserie

Reacties

  1. Hoi Margriet, wouw die kleuren! Wat is er veel sneeuw bij jullie gevallen. Dat er zoveel kleuren wit en grijs zijn en dan die pop in knal kleuren, daar wordt je opslag blij van. De natuur is zo mooi. Ik kan niet kiezen, iedere foto heeft z’n eigen karakter.

  2. Beerta Bosch-Wichers Hoeth zegt:

    Je het altijd mooie foto’s maar deze zijn wel heel bijzonder. En die ene boom komt me bekend voor. Een duidelijke paraplu helemaal vrij in het land. Wij passeerden hem altijd als we vanuit het noorden naar mijn moeder in Lochem reden. Als het dezelfde is: hij is ooit behoorlijk gesnoeid maar toch weer aardig uitgegroeid. Hartelijke groeten Beerta

  3. Margriet Hof zegt:

    Bedankt voor jullie reacties! Dit zijn de foto’s waar ik zelf ook veel plezier heb om die te maken. Van te voren probeer ik dan vast een inschatting te maken en bedacht dat het roze poppetje misschien wel heel goed eruit gaat springen in dat grijze landschap.
    Het plekje was bij Oeken, maar in aan de andere kant van de IJssel heb je inderdaad ook dat weidse landschap.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen