Bedankt voor jullie bestellingen!


Toch in de kersttijd het één en ander opgestuurd, ondanks dat ik in mijn shop zei dat ik dat pas op 2 januari weer zou doen. Ach ja, ik denk dat ik daarmee wel aangeef dat ik dit graag doe!
En ik denk dat het langzamerhand – aan het eind van het jaar – tijd wordt om iedereen van harte te bedanken die wat bij mij bestelde. Boeken werden het meest besteld. Tweedehands handwerkboeken hebben volop waarde en zijn volop bruikbaar! Lang leve de (tweedehands) handwerkboeken!

En dan: hartelijk dank voor het in mij gestelde vertrouwen! Ik heb vaak hartelijke reacties ontvangen dat een pakje naar tevredenheid was en dat mensen blij waren met een besteld boek (en soms met de verpakking). Het was leuk om hiermee bezig te zijn!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Mooie dagen

Oude breimodellen

Quiltje aan zee

Geborduurd schilderij uit 1974

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen