Beertje Paddington geborduurd

Hoe moet dat nou toch met die Brexit? Hoe langer een deal uitblijft, hoe groter de kans dat Brexit niet doorgaat, las ik. The very British bear Paddington weet het ook niet meer. Op het kleine schilderijtje is hij klaar om te vertrekken. Op het gitaar-schilderijtje zingt hij een droevig afscheidsliedje, maar misschien is het wel een twijfelliedje of een protestliedje. Op het derde schilderijtje ligt hij op een bootje te dobberen en wacht af hoe het nu verder gaat.

Van het wandelende beertje waren vroeger gratis pakketjes ergens bij en zo waren er dus veel van in omloop. Ik heb me er ook eens aan gewaagd en vond het knap ingewikkeld met die halve en soms kwart-kruisjes. Maar zo is het echte leven ook: knap ingewikkeld. Iedereen is benieuwd hoe het nou verder gaat en ondertussen dobbert Beertje Paddington nog wat rond.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Kledinghangers omhaken

Borduurwerkje in zwart

Last Post in Ieper

Een kleurrijk nieuw jaar gewenst!

Reacties

  1. Hennie zegt:

    Oh, gelukkig! Ben dus niet de enige die het zo lastig vond en jij bent ook behoorlijk ervaren. Het beertje zelf was het probleem niet zo, maar die contouren! Om die goed vloeiend te krijgen, dat nam meer tijd in beslag dan de kruissteken. Het resultaat was dan wel goed, maar voor buitenstaanders (zelfs ervaren borduursters) was niet te zien hoeveel tijd daar in zat. Vond het ook geen beginnerswerk, terwijl zo’n klein ding er wel als zodanig uitziet. Maar je hebt eer van je werk! Ze zijn schattig!

    • Margriet Hof zegt:

      Ik herken helemaal wat je schrijft! Het was een lastig werkje, en eigenlijk niet geschikt voor een gratis pakketje. Maar wel een leuk resultaat inderdaad.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen