Beertje Paddington weer naar buiten

Hier fietste ik vandaag. Ik stapte een keer af om een foto van bloeiend speenkruid te maken, maar het wedstrijdje om dat als eerste te vinden is afgeschaft. Daarom stond ik ook nog maar even stil bij de narcissen, want een foto maken geeft gewoon een goed gevoel. Elk jaar is die vroege lente toch weer zò heerlijk! Ik had wat boodschappen voor het wat-verder-gelegen winkelcentrum, die ik had opgespaard voor zo’n dag als vandaag. Gewoon lekker buiten zijn!

En dat doen er meer: buiten zijn! Het beroemde beertje Paddington is getekend al wandelend aan zee, en met een Hollandse-molen-uitzicht, en ook nog een keer op een golfterrein. Daar zijn vervolgens borduurpakketjes van gemaakt, maar die bleken vaak verrassend moeilijk. Dus bij één van deze borduurwerkjes is iemand blijven steken, maar een Paddington-liefhebber vindt het misschien juist een uitdaging om dat tafereeltje alsnog af te maken.

En dan als het af is? Dan gewoon dertien nietjes erdoorheen jassen? Niet zo fraai, maar wèl vermakelijk! Het is gewoon grappig om te zien hoe iemand het borduurwerkje waar ze toch echt een tijd mee bezig is geweest, vervolgens heeft afgewerkt. Het kan natuurlijk dat hier een lijstje omheen heeft gezeten, en dat de nietjes daarachter zijn weggevallen. In dat geval is er niks aan de hand, en kun je met de andere twee borduurwerkjes nog een leuke serie maken.

Fijn om weer buiten te zijn! Beertje geeft het voorbeeld (en ik ook natuurlijk)!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.