Begin van nieuw borduurwerkje

Iets groots borduren of toch maar iets kleins? Ik kies meestal voor het laatste. Ik kom vaak leuke patronen tegen en dan krijg ik zin om iets uit te proberen. Het succes van een borduurwerk heeft vaak te maken met de juiste ondergrond waar je op wilt borduren en dat betekent ook dat ik soms patronen laat liggen omdat ik niet de juiste ondergrond heb. Of hàd! Want nu ik een grote lap groene handwerkstof in huis heb, vind ik het leuk om daar nog wat op uit te proberen.

En over hoe ik blog: als ik iets nieuws ben begonnen dan laat ik meestal het begin zien. Later nog eens een update van hoe iets vordert, en dan aan het eind een tada!-foto als het af is. Ik beperk me wel met die updates want ik wil niet dat jullie denken: alwéér datzelfde handwerkje? En ik hou van afwisseling, en er is ook méér dan genoeg om te laten zien, dus dan laat ik liever niet een paar keer hetzelfde zien.

En dat gezegd hebbende: dit is mijn laatst-begonnen borduurwerk. Benieuwd wat er in het vierkant komt? Dan moet je misschien toch nog even wachten, want ik had behoefte aan een borduurwerk wat een tijdje in het mandje kan liggen. Iets wat klaar ligt om mee te nemen. Dus het kan nog even duren voordat dit af is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.