Besjes voor de vogels

De vogeltjes zijn op zoek naar besjes! Ze kunnen naast mijn voordeur terecht, daar krijgen ze een gastvrije ontvangst in de hulst met rode besjes.
En misschien is er iemand op zoek naar een leuk borduurwerkje. Dan kun je in m’n shop terecht want daar plaats ik dit schattige borduurwerkje in. Door het formaat is dit borduurwerk prima geschikt om te verwerken tot tasje.

Het duurde wel een half uur voordat ik deze foto kon maken, want ik had geen zin in om naar het geronk van alle autokrabberij in de straat te luisteren. Dus moest ik wachten tot ze allemaal weg waren. Weten die mensen nou nòg niet dat je die auto’s niet zo lang stationair moet laten draaien? Volgens mij is het nou wel vaak genoeg gezegd, maar het dringt nog steeds niet door. Op zulke momenten wil ik ook wel even wegvliegen. Maar het perspectief om dan nu alleen maar besjes te kunnen eten is ook weer niet zo aanlokkelijk. Dus ik mopper maar niet, ben blij met m’n warme huis, en misschien helpt deze alinea weer een paar mensen over de streep om voortaan ronk-vrij te krabben. Dan wordt de winter nog leuker!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Gerda Bengtsson – kunstenares van planten in kruissteek

Oude pannelappen aan fornuis

Kantsoorten herkennen

Oefenlapjes in musea

Reacties

  1. Beerta Bosch-Wichers Hoeth zegt:

    Het is natuurlijk niet zo’n leuk geluid maar als je moet krabben dan gaat het wat beter als je de motor aanzet en daarmee de verwarming en de blazer. De ramen worden dan aan de binnenkant warm. Gelukkig gaan de auto’s weg.Hartelijke groeten Beerta

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen