Bestelde boeken

De afgelopen weken was ik veel weg vanwege mantelzorg en daarom deed ik mijn webshop ‘dicht’. Er konden geen bestelling worden geplaatst. De shop bleef wel zichtbaar en dat leverde soms wat verwarring op. Ik kreeg mailtjes met vragen dat iemand graag wat wilde bestellen maar dat het niet lukte. Ik legde het dan in een antwoord-mailtje (op de kleine toetsjes van m’n mobiel) uit en zei dat ik contact zou opnemen als ik weer thuis was. Dat deed ik, en nu kunnen deze boeken vandaag in ieder geval op de post.

Toch is het wat omslachtig, en daarom ga ik het nu anders doen. De shop blijft gewoon open, maar ik zet er gewoon een zinnetje bij dat bestellingen soms niet gelijk kunnen worden verstuurd. Dat is ook niet zo erg, want het is ook vakantie-tijd en andere webshops doen het ook zo.

Dus bij deze: De webshop van Tweedehandswerk is weer open! En bestellingen kunnen weer worden geplaatst!
Het lukt dus alleen niet altijd om de bestellingen ook gelijk te versturen. Maar je krijgt wèl altijd gelijk bericht.

Nieuwsgierig wat hierin zit? Een boekje over zelf verven (natuurlijk heel leuk om te doen met dit warme weer), een tijdschrift Handwerken zonder Grenzen (iemand wist precies wat ze eruit wilde maken, en vond het gelukkig niet erg om er even op te wachten), een boekje met supermooie foto’s van oude kant, een patchworkboek (met instructies om de kans te vergroten dat de quilt die je wilt maken gelijk een erfgoed-quilt wordt), en een boek over Perzisch Ajour (voor iemand die wegens verhuizing nu niet meer een cursus kan volgen, maar met dit boek kan ze hopelijk wel weer verder borduren).

Ik zie jullie bestellingen graag weer tegemoet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.