Bezig met borduurwerkjes

Half voltooide borduurwerkjes op stramien

Van het geheugen-spelletje “ik ga op vakantie en neem mee….” is vooral die eerste zin blijven hangen. Handwerk-liefhebbers vullen die zin meestal aan met: “een handwerkje”. Ik ga ook bijna op vakantie: een weekendje weg. Er moeten helaas nog wel wat medicijnen in de bagage maar evengoed is het fijn dat we even weg gaan. Verder neem ik vooral mee: Handwerkjes in verschillende stadia van voltooiing. Dit leuke patroontje liet ik al vaker zien en is een heel fijn borduurwerkje. Nu heb ik de kleurtjes uitgezocht voor het opvullen van de vakjes en ik verheug me erop om dat straks op een bijzonder plekje te doen.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Borduren op fijn linnen

Multi-generatiekastje

Langs de Westerschelde

Geborduurde voorjaarsbloemen

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen