Bezig zijn met haken

Pagina uit boek Bezig zijn met haken
Bezig zijn met Breien” en “Bezig zijn met Haken“: dit zijn zùlke leuke retro-boeken!
De twee breiboeken had ik al in m’n shop, en nu vond ik het haakboek uit deze serie erbij. Ik heb het eerst uitgebreid zelf doorgebladerd, en toen er flink wat foto’s van gemaakt, om een goed beeld te geven.
Het dekentje kocht ik afgelopen weekend, precies op het moment dat er een aktie gaande was om granny squares te haken voor een record-poging. Je mocht ook oude dekens of vierkantjes inleveren, en daar is deze misschien wel geschikt voor. Maar hij is wat kapot, dus eigenlijk is hij vooral geschikt voor knalfoto’s zoals deze. Als ondergrond voor een boek dient dit dekentje nog een prima doel!

Nog even over het breiboek: ik krijg wel eens een vraag van iemand die specifiek een oud model van een gebreide baby-cape of zoiets zoekt. Voor dit soort oude modellen zijn juist deze boeken heel fijn.
En nog iets: in het haakboek kwam ik een patroon voor een gehaakt broekpak tegen! Nog nooit eerder gezien! Dus als iemand nog een patroon voor een gehaakte broek zoekt…. (foto van die pagina te zien in de galerij).

Boeken bezig zijn met breien en haken

1 reactie op “Bezig zijn met haken”

  1. Update: het haakboek werd gelijk besteld. Ik ga op zoek naar meer exemplaren van dit boek waar nog zoveel leuke oude modellen in staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013