Zo rond de klok van twaalf

Klok op drie quiltjes roman stripes

Deze foto had Ik had in gedachten om nog te laten zien. Ik heb net zowat een half uur gezocht tussen mijn oude foto’s om hem weer terug te vinden. De foto stond twee jaar geleden op mijn vorige blog. Ik nam die foto precies op 12-12-12 om 12 minuten over 12. Ach, wat lijkt dat al weer lang geleden. Nu is het bijna 2015!

Langs Kanaal op Oudejaarsdag

We gingen op stap, op oudejaarsdag. Op weg naar Duitsland. Eerst even naar mijn moeder voor koffie en een oliebol. Op mijn verjaardag is zij ook een beetje jarig. Deze foto nam ik toen we voor een stoplicht moesten wachten, vlakbij waar mijn moeder woont. Vertrouwd plekje voor ons; hier ben ik zo vaak langs gereden. En vroeger schaatsten we hier. Wat een prachtige dag, waarop het intens blauw van het water zo sterk naar voren komt. “Stop”lichten zijn soms wel fijn….

Quiltje Roman stripes langs Rijn

We kwamen in Emmerich en maakten een wandeling op de kade langs de Rijn. Het quiltje had ik meegenomen en hing ik op bij een uitkijkpunt. Ik hou van bruggen en dit was zo’n mooi plekje! We bleven er een hele tijd en genoten van de wijdsheid. Een fijne plek om afscheid te nemen van het oude jaar. Water, veel water. Die symboliek verwerkte ik destijds ook in dat quiltje. Ik maakte het in de techniek Roman Stripes.

Vanaf dat uitkijkpunt liep er een stalen trap-constructie naar de promenade. Ik hou ook van trappen! Deze deed me denken aan die andere trap, van een half jaar geleden. Ik legde m’n quiltje nog een keer neer.
Waar zou de weg ons volgend jaar brengen?

Quiltje Roman Stripes op trappen

Ik had een mooie verjaardag, maar het was ook wel een ingewikkeld jaar. En het was leuk om vandaag in Duitsland te zijn.
Tot volgend jaar! Oftewel: tot morgen!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

The story of wool

Vrolijk op de post

Privacy verklaring

Pannelappen

Reacties

  1. Heeej steenbok, gefeliciteerd met je verjaardag!!
    Je had er een prachtige dag mee, en wat staat dat quiltje fraai op dat rooster ๐Ÿ™‚

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen