Blij-mee-mailtjes

In de loop der jaren heb ik veel fijne mailtjes ontvangen van mensen die wat in mijn shop hebben besteld. Ik heb geen gastenboek op mijn blog, maar nu vind ik het leuk om een paar van die mailtjes hier weer te geven. Jullie weten natuurlijk allàng dat ik het zelf heerlijk vind om met die oude handwerken bezig te zijn. Ik geniet ervan, en vind het ook fijn als ze weer door kunnen naar een ander. Maar er is nog een aspect van dit hele gebeuren, wat ik nog niet eerder onder woorden heb gebracht. En daar ben ik eigenlijk gewoon zelf ook van onder de indruk. Dat is het aspect dat ik mensen hiermee blij kan maken. Dit vind ik echt zò bijzonder! Dat ik dit kon opzetten en dat mensen zo blij worden van wat ze in mijn shop kunnen kopen. Dat vind ik werkelijk fantastisch!

Hier een bloemlezing uit de  vele mailtjes die ik ontvang:

“Ik wilde even laten weten dat de boeken binnen zijn! En ik ben er ontzettend blij mee, wat een prachtige boeken.”

“Dank je wel voor de snelle toezending van het prachtige boek.”

“Dank je wel, ben zo blij!”

“Mijn moeder heeft het boek ontvangen en ze is er blij mee. Bedankt Margriet!”

“De boeken zijn gearriveerd! Bedankt voor de uitstekende service.”

“Het boekje is al bezorgd. Ik ben er zo blij mee. Een boekje dat nog in goede conditie is, geweldig. Het is van mijn geboorte jaar en maand. Dat maakt het nog specialer. Ik heb er een prachtig vest in gevonden wat ik ga breien met moderne wol.”

“Ze zijn net binnen. Ik ben er helemaal blij mee. Wat een mooi patroontjes en boekjes.
Dank voor het extra boekje nogmaals.”

“Wat een supersnelle service, bedankt. Ik ben er blij mee.”

“U heeft een heel mooie, klantvriendelijke website, ik heb zitten genieten.”

“Gisteren is het boek aangekomen, compleet en keurig verpakt! En bovendien met een verrassing, een extra tijdschrift, waar ook nog strijkpatroontjes in zaten.”

“Wat een prachtige kussens, tasje en mooie verrassingen in de vorm van de tijdschriften en extra tasjes met engelenmotief. Hartelijk dank. Hartelijke groet”

“Vandaag heb ik de bestelde breinaaldenkokers ontvangen. En tot mijn verrassing trof ik ook nog een leuke theedoek in het pakketje aan.

En zo heb ik heel veel van dit soort mailtjes ontvangen.  En ik wil nog een keer zeggen: Degenen die mij dit soort mailtjes stuurden, maken mij óók blij! Ik vind het fijn dat zoveel oude handwerken en boeken weer bij nieuwe liefhebbers terechtkomen!

Ik maakte nog een paar collages van vijftig handwerken die ik verkocht, en vond het zelf ook leuk om te zien wat er ook al weer allemaal was.
Aan het eind van de dag de verloting van m’n give-aways. Vandaag kun je nog reageren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.