Bloemenmandjes (uitslag give away)

Hartelijk dank voor jullie lieve en waarderende reacties bij mijn 5000ste blogje! Die heb ik zeer gewaardeerd!
Ik vond het heel fijn om te lezen dat mijn blogjes inspirerend zijn, en voor velen een dagelijks terugkerend leesmomentje. Ik ben eraan gehecht geraakt om elke dag te bloggen. Die dagelijkse blogjes gaan ook wel vaak gepaard met wat werk (foto’s maken, spullen ordenen, bedenken of en wat en hoe ik iets schrijf), en zo af en toe is het fijn om dan te merken dat dat wordt gewaardeerd! Jullie reacties maakten deze mijlpaal echt tot een ‘feestje’!

En daar pasten deze kaarten dus heel goed bij! Het is nu maandag 12 uur en ik had gezegd dat je tot op dit moment mee kon doen met de give-away. Twee van de winnaars hadden aangegeven een voorkeur te hebben voor een bloemenmandje, en de derde schreef: “mocht ik winnen, kies jij dan maar.” Voor haar koos ik dan ook een bloemenmandje en zo zijn het er drie! Leuk om ze alle drie naast elkaar te zien. Ik ben dol op bloemen, dus ik vind dit ook goed passen bij m’n feestje!
De winnaressen van deze give-away zijn Anneke V., Francien en Wilma.

Bonne Fête …. dat heeft in deze rare tijd een dubbele boodschap. Enerzijds: we moeten zèlf een ‘fijn feestje’ maken van de tijd die we nu hebben en die we grotendeels zelf moeten invullen zonder al te veel afleiding. En anderzijds: we kunnen ècht niet zonder elkaar! Nogmaals: voor mij was het een ‘fijn feestje’ om jullie reacties te lezen, dankjewel!

7 reacties op “Bloemenmandjes (uitslag give away)”

 1. De geborduurde kaarten hebben grote oplages gekend want je komt ze met veel verschillende teksten tegen,verjaardagen,feestdagen de kerst en niet te vergeten de kaarten die de militairen in de eerste
  wereldoorlog naar het thuisfront stuurde.
  De meeste teksten zijn in het Frans,maar mondjesmaat ook andere talen.Wat was het och mooi wat men elkaar vroeger stuurde,met zorg uitgezocht en nu moeten we het vaak met een mailtje doen.
  Vroeger was men ook zuinig op deze kaarten anders waren ze nu niet meer in omloop meestal nog gaaf.
  Leuk dat er op dit blog ook zoveel aandacht voor is want ik ben gek op deze kaarten!

 2. Ik kreeg gisteren mijn winnende kaart binnen. Wat is dat mooiiii. Ik heb deze kaarten nog nooit gezien,en ze zijn zo mooi,dat je haast niet gelooft dat ze ook werkelijk verstuurd werden. Zo fijntjes ,ik heb die met het bloemenmandje Bonne feite . Margriet heel erg hartelijk bedankt,erg blij mee . Ik ben een echte bofkont. Hartelijke groetjes . Wilma slob. Arkel.

 3. Francien Reijmers

  Ha Margriet, de prachtig geborduurde Bon Fete kaart is aangekomen. Ik ben er heel blij mee! In het echt is hij nog mooier dan op de computer.
  De Franse tekst achter op de kaart heb ik nog niet helemaal doorgrond. Nog eens even rustig voor gaan zitten. Het maakt de ouderdom van de kaart nog mooier!
  Ik voel me verwend dank je wel en fijne zonnige, vakantiedagen gewenst!
  Francien

 4. Margriet Hof

  Hallo Anneke, Wilma en Francien,
  Bedankt voor jullie reacties; ik ben blij dat jullie blij zijn met de kaarten en dat ze bij jullie een goed plekje hebben gekregen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013