Blog-ontmoeting in brocante-sfeer

f
Vanmiddag had ik een ontmoeting met bloglezers en/of handwerk-en-brocante-liefhebbers georganiseerd. De plek was fantastisch: een mooie tearoom in de sjieke buurt van de stad en een grote brocantewinkel. Voor het geval er niemand op zou komen dagen had ik zelf wat kanten en gehaakte kleedjes meegenomen die ik van Tante Brocante mocht fotograferen in haar witte winkel. Ik ben altijd al dol geweest op deze mooie oude kleedjes en nu had ik de perfecte entourage gevonden om ze te fotograferen. Deze foto’s hoop ik later nog wel eens te gebruiken, als ik mijn kleedjes in m’n shop zet.
Terwijl ik bezig was met fotograferen ging gelukkig toch de winkeldeur open: drie lieve dames die speciaal voor mij gekomen waren! Zo leuk! Ik heb er enorm van genoten om met hen samen aan die mooie tafel te zitten en wat te praten. De combinatie thee-en-brocante bleek een prima formule voor zo’n ontmoeting en die wil ik graag nog een keer herhalen. Maar dan nu wat langer van te voren aankondigen, want nu was het voor veel mensen wel erg kort dag. Dus bij deze de vraag aan mensen die vanmiddag niet konden en er toch graag bij wilden zijn: wil je me laten weten wanneer je volgende week zou kunnen? Dan kijk ik of we het volgende week nog eens kunnen doen. Ik wil niet al te lang wachten, want die winkel wordt al wat leger. En straks is deze winkel ‘opgeheven’. Zullen we er volgende week dan nog eens met een klein groepje naar toe gaan? Wie wil mag reageren.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Borduurwerk uit China

Borduurpatroontjes voor kerst

Kostuums van papier en een rijk wandkleed

Verlangen naar kleurige voorjaarsbloemen

Reacties

 1. Diny Zimmer zegt:

  Leuk, Margriet!! Dat heb je mooi gedaan zo met die foto’s!! Wat een leuke middag was het!!

  En wat ben je creatief!!!

  Hartelijke groet van Diny.

  • Margriet zegt:

   Het was zeker leuk en ik vond het reuze leuk om je te ontmoeten bij de thee en de brocante!
   Bedankt voor je compliment.
   En ik wist dat jullie niet al te groot ‘in beeld’ wilden dus heb het zo opgelost met een collage.

 2. Woensdagmorgen of donderdagmorgen kan ik eventueel!

 3. E le Bruin zegt:

  Beste Margriet. Zit Tante Brocante in Dordrecht? Dat had ik wel mee willen maken. Helaas ben ik even aan huis gekluisterd voor een week of twee. Dus volgende keer beter! Grt, E.

  • Margriet zegt:

   Nee, deze winkel zit niet in Dordrecht. Maar ze is bezig met opheffingsuitverkoop, dus wij kunnen er binnenkort ook niet meer heen. Maar ik verzin nog wel eens iets voor een blog-ontmoeting hoor!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen