Boek Rondom Textiel

In twee dikke boeken vertelde Henriette Beukers over haar unieke textielverzameling. Jarenlang waren zij en haar man Henk de hoofdredactie van de Ariadne. Later stelden zij de drie mappen samen Het Komplete Handwerken, en aan het eind van de jaren zeventig startten zij het tijdschrift Handwerken zonder Grenzen. In al die jaren bouwden zij een grote textielverzameling op, met handwerk van over de hele wereld. Nog lang niet alles was verteld over al dat handwerk, en daarom publiceerde Henriette in 2014 het eerste deel van Rondom Textiel. Daarin worden 200 handwerken op persoonlijke wijze belicht. Liefhebbers van handgemaakt textiel waardeerden het boek zeer en vroegen om een tweede deel.

Zo kwam een tijdje later nog een volgend deel uit, waarbij het accent ligt op breien, haken, knopen, kralen en poppen.
Van dit deel heb ik nu een paar exemplaren in m’n shop. Deel 1 is helaas uitverkocht, en helaas komt er geen derde deel meer.
De komende tijd zal ik af en toe een folder over deel 2 bijsluiten bij een bestelling, wanneer ik denk dat de ontvanger daarin is geïnteresseerd (of vraag me er anders om). Echt een boek voor handwerkliefhebbers!
De linnen tas is voor de eerste die dit boek bij me bestelt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.