Boeken op de post


Op maandag is het altijd wat drukker met bestellingen beantwoorden en versturen, want dan heb ik de hele zondag daarvoor niks gedaan. En als ik dan ook nog op zaterdagavond een nieuwsbrief heb verstuurd, dan weet ik dat ik maar beter de maandagochtend vrij kan houden om alles weer af te handelen. Op deze foto een selectie van wat er vandaag op de post ging en ik vond het zoals altijd weer fijn om daarmee bezig te zijn. Al die mooie boeken, en dan het weten dat ze weer bij andere liefhebbers terecht komen, daar hou ik van!

Na de laatste nieuwsbrief kreeg ik een aantal aardige reacties van mensen die schreven dat ze m’n nieuwsbrief waarderen en dat ze hem graag lezen! Meestal krijg ik wel één of twee meldingen van ‘unsubscribers’ maar dit keer geen enkele! Wat een fijn gevoel om te weten dat wat ik hier doe gewaardeerd wordt. Dat maakt me blij!

1 gedachte over “Boeken op de post”

  1. Leuk om hier mijn bestelling te zien voordat deze werd verzonden. Inmiddels al lang en breed ontvangen, en al in gebruik genomen bij borduren van een alfabet op merklap.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.