Boeken over Merklappen

Twaalf boeken over merklappen!
In de bovenste collage zes boeken in groot formaat (A4 of iets kleiner), in de onderste collage wat kleinere boekjes en twee oude agenda’s waarin ook mooie merklap-patronen staan.
De meeste van deze boeken zijn geschreven door bekende auteurs: mevr. Boone-Stolp, mevr. Schipper-van Lottum, mevr. Meulenbelt-Nieuwburg, Cecile Dreesmann en Jutta Lammer. Deze boeken waren in de vorige merklap-opleving populair en het zijn nu ook weer mooie boekjes en geliefde verzamelaars-objecten.
Over de meeste van deze boeken heb ik al eerder geblogd, zoals het boek Over merklappen gesproken en Merklapmotieven en Merk- en Stoplappen.
Het leek me leuk om nu in één keer een aantal merklapboeken bij elkaar te hebben, en daarom hield ik deze serie merklapboeken achter voor dit blogje. Sommige van deze boeken waren uitverkocht op m’n blog, maar al deze boeken zijn nu weer te koop. En van sommige boeken heb ik ook meerdere exemplaren.
De boeken over merklappen had ik tot nu toe ondergebracht in de boeken-categorie “Borduren”. Nu heb ik er een eigen categorie “Merklappen” voor gemaakt. Binnenkort voeg ik ook wat oude tijdschriften over merklappen toe in deze categorie.
Voor heel veel merklappenplezier!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

1 gedachte over “Boeken over Merklappen”

  1. Het boek over merklappen gesproken,
    Gaat deze over merklappen uit Nederland en staan hier ook patronen in?
    en de prijs?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.