Boeken over Merklappen

Twaalf boeken over merklappen!
In de bovenste collage zes boeken in groot formaat (A4 of iets kleiner), in de onderste collage wat kleinere boekjes en twee oude agenda’s waarin ook mooie merklap-patronen staan.
De meeste van deze boeken zijn geschreven door bekende auteurs: mevr. Boone-Stolp, mevr. Schipper-van Lottum, mevr. Meulenbelt-Nieuwburg, Cecile Dreesmann en Jutta Lammer. Deze boeken waren in de vorige merklap-opleving populair en het zijn nu ook weer mooie boekjes en geliefde verzamelaars-objecten.
Over de meeste van deze boeken heb ik al eerder geblogd, zoals het boek Over merklappen gesproken en Merklapmotieven en Merk- en Stoplappen.
Het leek me leuk om nu in één keer een aantal merklapboeken bij elkaar te hebben, en daarom hield ik deze serie merklapboeken achter voor dit blogje. Sommige van deze boeken waren uitverkocht op m’n blog, maar al deze boeken zijn nu weer te koop. En van sommige boeken heb ik ook meerdere exemplaren.
De boeken over merklappen had ik tot nu toe ondergebracht in de boeken-categorie “Borduren”. Nu heb ik er een eigen categorie “Merklappen” voor gemaakt. Binnenkort voeg ik ook wat oude tijdschriften over merklappen toe in deze categorie.
Voor heel veel merklappenplezier!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Bomen in het grote kruissteekboek

Terugblik: Erlebe das Handwerk

Granny squares met lavendel

Kerstzakjes

Reacties

  1. Elly Horlings zegt:

    Het boek over merklappen gesproken,
    Gaat deze over merklappen uit Nederland en staan hier ook patronen in?
    en de prijs?

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen