Boeken Randje per week

Een initiatief van Simone en Annelies droeg eraan bij dat duizenden vrouwen het plezier van borduren ontdekten of herontdekten.
Vanaf januari 2014 publiceerden zij elke week een randje van een oude merklap op een nieuw aangemaakt Facebook pagina en op een blog en vanaf het eerste begin sloeg dit enorm aan. Soms lieten vrouwen al binnen een paar uur hun eigen randje zien aan de groep borduursters, nadat ze hadden klaargezeten om dit te borduren zodra het patroon verschenen was. Er kwam allerlei uitwisseling op gang en er kwamen tentoonstellingen en er kwamen steeds meer borduursters die niet vanaf het begin meededen, maar later alsnog de randjes wilden borduren. Dat kon doordat er aan het eind van het borduurjaar ook een boek verscheen met alle randjes en met foto’s van sommige deelnemers. Op die foto’s was ook te zien hoe verschillend de randjes werden verwerkt. De meesten gebruikten de opgegeven kleuren rood en blauw, maar sommigen gebruikten ook andere kleuren. En voegden allerlei persoonlijke borduursels toe.

Deze vier boeken plaats ik nu in m’n shop, voor liefhebbers die nog eens willen terugblikken op die spannende randjes- en vakjes-jaren. Of voor borduursters die hiervan hadden gehoord en nu ook de randjes willen borduren. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor één randje, zoals ik hier eens liet zien.

randje per week

2 gedachten over “Boeken Randje per week”

  1. Hallo,
    Sinds vorige maand heeft het … borduurvirus mij te pakken. Veeel fijner dan Corona 🙂
    Nu zoek ik nog de boekjes van randje per week. Zijn ze nog te koop en hoe duur is dat?

    met vriendelijke groet,
    Jacqueline Baas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.