Boekjes seventies-sjaals en stola’s

Gisteravond had ik zin om wat oude liedjes te luisteren via youtube en ik koos Elly & Rikkert. Even terug in de tijd en genieten van die vertrouwde liedjes van vroeger. Bij die oude liedjes zijn dan geen beelden te zien maar kijk je steeds naar een afbeelding van de platenhoezen. Op één daarvan droeg Elly ook zo’n wijde omslagdoek. Iederéén droeg die gehaakte omslagdoeken! Ik had er ook een paar en was daar blij mee. En vele jaren later werd ik er blij van dat die sjaals weer in de mode kwamen!

Maar kennelijk had niemand dat gedacht, want kennelijk gooide iedereen z’n patronenboekjes met vintage-foto’s en retro-patronen weg, toen die zeventiger jaren voorbij waren. In die oude haaktijdschriften staan ook nog wel patronen voor stola’s, maar de boekjes met alléén maar stola’s zijn er maar weinig. Na al die jaren uitkijken naar boeken en tijdschriften heb ik er nu pas drie: Stola’s, 33 Stola’s en Sjaals.

En daar kan ik dan ook nog weer wat over zeggen over hoe ik blog over de boeken en tijdschriften die ik toevoeg. Liefst met acht bij elkaar, en als dat niet lukt dan maar een keer met minder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.