Bomen en borduren


Het is overal zo prachtig nu! Het frisse groen, het fluitekruid langs de weg. We reden een paar dagen geleden van de pont af en het landschap ontplooide zich voor ons. Eindje rijden, mei op z’n mooist!


Op de weg, langs het spoor, overal uitbundig groen!
In het Openluchtmuseum kun je met een echte oude tram het park rondrijden. Je kijkt uit de raampjes en als je denkt: hier wil ik wel uitstappen, dan stap je uit. Dan kijk je een uur rond, of twee, en als je denkt: ik wil wel weer verder, dan doe je dat.


Of wandelend, ook mooi!
Of langs de snelweg, maar dan kan ik geen foto’s maken. Gister was ik weer naar het land-van-de-Waal en genoot van het groen overal. Maar ik heb nog zoveel foto’s liggen van afgelopen weekend, daar ga ik eerst maar mee verder. Er is nog meer wat ik wil laten zien uit de musea die ik bezocht.
En ik wil nog een borduurwerkje laten zien wat ik gisteravond afmaakte. Na een lange rit wil ik altijd even borduren. Een levensboom. Het patroon komt van een heel oud los velletje. Iemand bewaarde het tientallen jaren en toen ik het vond dacht ik: die boom wil ik borduren….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.