BookBook – ook tweedehands

“Book never crashes” was de titel van een post op mijn vorige blog, vóórdat ik “Tweedehandswerk” startte. Ik schreef erbij: “Hoe groots is Het Boek! Hoe prachtig, hoe fantastisch, hoe ultiem praktisch! Daar kan niets tegenop! En hoe hilarisch is dit filmpje. Enjoy!” Het is een oud filmpje uit 2010, maar nog steeds leuk.

Nu is er weer een nieuwe bijdrage op YouTube die een ode brengt aan het boek. Het is een parodie van Ikea op de commercial van Apple. Schitterend! Met dank aan Berthi, die me op dit filmpje attent maakte, met haar blogje: “Ikea neemt Apple op de hak met filmpje over de nieuwe catalogus”.

Voor mij zijn deze filmpjes niet alleen supergrappig, maar ook heel welkom! Want ik geloof in de waarde van boeken, ook tweedehandsboeken. In deze tijd waarin we een enorme handwerkopleving meemaken, worden er  talloze (gratis) patronen op internet gezet. Maar die oude vertrouwde en praktische boeken zijn ook nog steeds waardevol! En er is ook vraag naar. Een leuke opsteker dus, deze filmpjes. “Experience the power of a bookbook!”

4 gedachten over “BookBook – ook tweedehands”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.