Borduren in rood en blauw

Als ik in een borduurperiode ben, dan wil ik meestal wat kunnen afwisselen. Om al te lang met één borduurwerkje bezig te zijn vind ik dan te saai. Bovendien zijn sommige werkjes geschikt voor als je in een wat drukkere omgeving bent, en andere borduurwerkjes vergen wat meer aandacht  Je wilt niet weten hoe vaak ik al wat heb moeten uithalen aan die lange strook (hoewel het echt niet zo’n moeilijk patroontje is, maar ik maakte toch vaak fouten doordat m’n aandacht verdeeld was). Maar die strook is nu klaar, nu die laatste dingetjes nog en dan heb ik wel weer genoeg van rood en blauw.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Hofmaken

Merklapjes van honderd jaar geleden

Tasje om mee te nemen

Waal-weelde

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen