Borduurpatroon van het Pierement


In een klein straatje in een oude stad zag ik een etalage met draaiorgels van keramiek. Daar kon ik wel een foto van gebruiken, want ik kreeg al een paar keer een vraag of ik ook het borduurpatroon heb van het Pierement van Mies Bloch. Of je de mechanische muziek nou mooi of lelijk vindt, je wordt er meestal toch een beetje vrolijk van. En vrolijke herinneringen blijven lang hangen! Iemand die om dit patroon vroeg schreef dat ze het zocht voor iemand die ooit op dat bruggetje haar eerste zoen had ontvangen. Dat is natuurlijk ook een herinnering die lang blijft hangen! Ik heb weer een nieuw patroon voor m’n shop, dus wie er ook naar zoekt kan daar weer terecht.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Braamsluiper op gieter

Met m’n kinderen in een bootje

Bezoek Quiltwinkeltje en acht oude quiltboeken

Uit de bedstee

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen