Borduurwerk kerstbeertje

Borduurwerk kerstbeertje

Terwijl iedereen het steeds drukker krijgt om vóór de kerst alles klaar en af te maken, heeft deze beer het makkelijk. Hij ligt daar lekker in een versierd doosje met een ‘love’tag eraan. Te wachten op de dingen die komen gaan.

Ik heb het wat borduren betreft ook makkelijk: dit borduurwerk maakte ik lang geleden al en hoeft niet meer snel afgemaakt te worden vóór de kerst. Dit schattige tafereeltje maakte ik als jonge moeder voor m’n dochtertje. Het heeft jarenlang in een lijstje op haar meisjeskamer gestaan, maar tijden veranderen en er komt altijd een moment om iets weer op te ruimen. In die tijd Borduurwerkje kerstbeertjenaaide ik vaak borduurwerkjes op de fotoboeken van onze kinderen. Dit is het zesde fotoboek uit de leuke kindertijd!

Het patroon van dit kerstbeertje heeft ooit in een Libelle gestaan en toen ik het zag wilde ik het gelijk maken. Daarna dacht ik nooit meer aan dat patroon, maar nu  kwam ik het weer tegen: in een boek met kerstpatronen van Jutta Lammèr. Ik plaatste het boek vorige week in m’n shop en ik vind het nu leuk om deze opengeslagen bladzijde te laten zien. Voor wie ook nog aan de gang wil! Het hoeft natuurlijk niet per sé vóór de kerst nog af, want je ziet: je kunt er toch jarenlang plezier van hebben!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Borduurpakketje Boom

Geborduurd schilderij van vrouw tussen klaprozen

Eerste zomerse dag

Nuttig en fraai

Schilderijtje klaprozen

Klaprozen

Reacties

  1. Inderdaad heb ik eventjes een momentje over tussen bezigheden in (ik kreeg vandaag nog wat extra dingen op m’n dak -soms loopt het leven nou eenmaal zo.. :-S )

    Leuk idee om dat op de fotoboeken vast te maken!
    Dit is dan ook wel een schattig beertje.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen