Borduurwerk rode randen

Borduurwerk rode rand per week

En hoe is het met mijn rode-randen-lap? Deze zomer liet ik twee keer een borduurwerk zien waar ik aan was begonnen. In een enerverende periode vond ik het heerlijk rustgevend om elke week een rand te borduren. Ik gebruikte een oud Ariadne-patroon, wat eigenlijk voor breien was bedoeld. Er stonden niet genoeg randen op om mijn lap vol te krijgen, dus ik ben nu in mijn eigen boeken aan het Borduurwerk rode randenzoeken naar geschikte randen. Deze week was mijn handwerkvriendin uit het zuiden van het land op bezoek en hadden we onze eigen show-and-tell. We lieten aan elkaar zien wat we gemaakt hadden, en nu laat ik dit ook aan jullie zien. De knalrode Dahlia’s plukte m’n vriendin voor mij uit eigen tuin: precies dezelfde kleur!

4 gedachten over “Borduurwerk rode randen”

    1. Hoi Brigitte! Dat is zéker frappant! En het wordt nog veel frappanter, want dit soort frappantigheid heb ik ook vaak als ik jouw blogjes lees! Lekker frappant allemaal!

    1. Hoi Niesje! Welkom om het borduurwerk in het echt te zien. Met nog slechts twee randen te gaan heb ik vast tijd voor een visite.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.