Borduurwerkje als metgezel


De rand van het weiland, de rand van de dag, de rand van de winter, de rand van een periode. Hier maakte ik gister een zondagmiddagwandeling met mijn zus.

En ik maakte mijn borduurwerkje af, waar ik een tijdje mee bezig was. Een borduurwerkje is een soort vriend, een metgezel, die steeds beschikbaar is als je zin hebt om er even op terug te vallen. Borduurwerkjes die je maakt in een bepaalde periode, kunnen je ook dierbaar zijn jùist omdat ze je zo fijn gezelschap en rust gaven in die periode.

Maar een wandeling met een vriend, een partner, een familielid, is een voorrecht! Om nòg vaker te doen! Samen (door het leven) wandelen.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Knipplaat aankleedpoppen Walcherse klederdracht

Give away

Boom in vier seizoenen

Aurlandsfjellet (1)

Beugeltasjes

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen