Borduurwerkje leeuw

De leeuwen lieten zich niet zien in de ‘dierentuin‘, waar we een tijdje geleden waren. Maar een borduurwerkje van een leeuw is wel te zien, liggend op een oud stuk stof waar één van onze kinderen vroeger een dekbed van had. Ook die map is al heel oud, ooit een keer gekocht na een bezoek aan een buitenlandse dierentuin.

Van een paar mensen kreeg ik een reactie dat zij zelf ook wel weer eens naar een dierentuin zouden willen, aangestoken door mijn blogjes daarover. Doen hoor! Het is op z’n tijd echt prachtig om deze wilde dieren ‘in het echt’ te zien, en we hebben zulke prachtige parken in ons land!

Het borduurwerkje van de leeuw is voor m’n shop. Het is, net als het andere borduurwerkje uit m’n vorige blogje, gemaakt met behulp van een patronen uit Borduurblad 15 en 51. Ik heb heel veel oude Borduurbladen in m’n shop en daarin zijn in de loop der jaren veel originele en opvallende patronen verschenen. (Een patroon is leuk, een borduurwerkje wat al klaar is nog leuker, en een echte leeuw zien is het leukst. Dus dan mag ik nog eens terug…)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.