Borduurwerkjes

Wat zijn er veel mooie huizen om in te wonen, en we zijn vaak ook gehecht aan onze plekjes. Of die plekjes nou groot zijn of klein. Met je eigen spullen om je heen kun je je thuis gaan voelen maar het is soms wel een georganiseer om dat weer voor elkaar te krijgen. Ik ben met een broer en twee zussen nog wat bezig in het oude en het nieuwe huis van m’n moeder en ik sliep vannacht ook in een ander bed dan m’n eigen. Ook vandaag ben ik hier nog bezig. Dat betekent dat ik dit keer niet op tijd voor het weekend nog wat bestellingen op de post kan doen, sorry. Dus die spulletjes komen dan pas na het weekend aan. Ook de beantwoording van een aantal vragen per email blijft nog even liggen. Alleen één vraag die ik kreeg beantwoordt ik hier op mijn blog: of ik morgen ook naar de ledendag van de borduurvereniging ga. Nee, dit keer niet. Maar dat er heel veel mooie dingen zijn en worden geborduurd laat ook dit plaatje weer zien. En dat het leuk is om daar met andere handwerkliefhebbers over te praten laat dit blogje weer zien… Ik typte alles op de kleine toetsjes van m’n mobiel en daar heb ik nu genoeg van. Tijd om aan het werk te gaan!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Kleurrijke sjaal van gehaakte rondjes

Waterlelieblad op het waterbad

De achterkant van het borduurwerk

Fanfaron

Comments

 1. Wat zullen er veel herinneringen opkomen met al die spulletjes die door jullie handen gaan.
  Heel veel mooie herinneringen en soms ook wat mindere….van plaagstootjes over en weer misschien….of van een proefwerk waarmee je met een diepe onvoldoende naar huis bent gekomen.
  Of nee…dát bewijs zal niet bewaard zijn gebleven 😉
  Het is mooi werk…maar het is ook weemoedig werk. Afscheid nemen van een deel van je verleden.
  Ik vond in een la enkele oude gordijnringen. Die ben ik nu aan het omhaken voor een paasdecoratie. Gordijnringen had niemand nodig…maar ik vond het jammer om ze weg te gooien.
  S-moeder had ze al die jaren bewaard voor ooit! Nu worden ze toch weer gebruikt.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen