Breitijdschriften

Brei tijdschriften met vrouwennamen

De bovenste foto maakte ik voor een blogje in oktober. Het ging over oude breitijdschriften met vrouwennamen. Maar uiteindelijk gebruikte ik een andere foto.
De onderste foto met oude breitijdschriften liet ik wel al eerder zien, en daar kwamen wat reacties op. In concludeer eruit dat er nog wel wat vrouwen zijn die op zoek zijn naar één specifiek bepaald tijdschrift. Omdat zij bijvoorbeeld vroeger een trui voor hun kind hebben gebreid en nu graag precies dezelfde trui willen breien voor hun kleinkind. Wat een leuk idee! Ik kan me daar ook wel wat bij voorstellen, want we hebben denk ik niet alleen goede herinneringen aan onze kinderen toen ze nog klein waren, maar ook aan de zelfgebreide truien die we ze lieten dragen. Ik heb zelf nog een paar van die eigen gebreide truitjes bewaard en die zie je op deze foto’s. Typisch jaren tachtig en oh wat was dat leuk!

Nu kwam er net een reactie op die eerdere foto van iemand die een soort oproepje doet. Ze is op zoek naar de Adriadne kinderkrant. Ze is zelfs al heel lang op zoek. Nu verwacht ik niet dat mijn bloglezers nog reacties op oude blogjes uit oktober gaan lezen, dus daarom besloot ik deze foto nog een keer te plaatsen en hier een blogje aan te weiden. Zodat de vraag een wat groter bereik heeft. De vraag is dus: Heeft iemand nog een oude Ariadne kinderkrant die zij zou willen missen? Zo ja, dan kun je hieronder reageren en kunnen we misschien iemand blij maken.

Breitijdschriften en kindertruien uit tachtiger jaren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013