Breiwerkje in paleistuin

Het is natuurlijk een pràchtige tuin: de tuin van paleis het Loo. Daar helemaal achterin, onder die colonnade, daar wilde ik zitten. Voor mij een half uur fietsen om daar te komen en dat had ik dit jaar nog niet zo vaak gedaan. Nu ging ik weer eens. Ik nam me voor om niet te vaak te mopperen op m’n blog dat het bij mij thuis zo’n herrie is. Maar die herrie ìs er helaas wel, en soms wordt het me te gortig en dan mòet ik even weg. Dan maar weer hier eens paar uur naar toe.

Dus daar was ik dan weer, in die prachtige tuin. Wel fijn om daar weer eens te zijn. Toch had ik er dit keer een probleempje mee. Het is gewoon niet mìjn tuin! Ik probeerde het met een breiwerkje, maar dat klikte niet. Het was mooi allemaal, en nog mooi weer ook. Maar ik wou gewoon dat die herrie bij mij in de buurt eindelijk eens klaar was.

3 gedachten over “Breiwerkje in paleistuin”

 1. Heb je al eens bij de gemeente geinformeerd wanneer het werk klaar moet zijn? Het is toch te gek dat je niet rustig thuis kan zijn.

  1. De gemeente werkt alleen met ‘begindata’ en niet met einddata. Verschillende malen gevraagd, en je wordt er niet veel wijzer van.
   De grote klus is al bijna een jaar bezig (begin januari begonnen): er wordt een tunnel onder het spoor aangelegd en de ringweg wordt verbreed en vlak bij ons huis wordt nu de rotonde weggehaald en dan komt er een ingewikkelde andere verkeersconstructie waarvoor weer veel bomen en groenstrook moeten sneuvelen.
   Sinds kort werken ze nu ook in nachtploegen. Weinig rust hier, en het duurt al heel lang!

   Maar bedankt voor je meeleven, want dat ervaar ik zo als je zegt dat het ’te gek’ is. Dat is het ook ècht! En zelf wordt ik er ook gek van of misschien ben ik het al.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.