Buideltasje in boom

We snoeiden onze boom een tijdje geleden flink terug want hij was veel te groot geworden. Een paar takken mochten eraan blijven, zodat we nog een beetje schaduw zouden krijgen. Maar evengoed is het een kaal gezicht en daarom hing ik hem vol met Petunia-hangers. Dat geeft wat leuks om naar te kijken.

En er kan natuurlijk nog veel meer in zo’n  boom! Ik hing er vandaag een buideltasje in en dat staat ook wel gezellig. Alleen maar even voor de foto, en dan in m’n shop. Het is een schattig tasje om te gebruiken en misschien ook een uitdaging voor haaksters om na te maken. Of je gebruikt een (oud) gehaakt kleedje wat aan de rand is gaan bobbelen en daarom niet plat meer ligt. Daar zou je ook een koordje doorheen kunnen halen. Ik heb het nog niet uitgeprobeerd maar het zit in m’n gedachten om dat nog eens te doen.

Of niet. Dan blijf ik gewoon onder m’n gekortwiekte boom zitten wachten tot er weer nieuwe takken gaan groeien en doe ik verder niks. Maar dat zal ik wel niet zo lang volhouden denk ik.

2 reacties op “Buideltasje in boom”

    1. Margriet Hof

      Dankje!
      Ik vind het ook leuk om een blog bij te houden, want dan kan ik elke dag weer wat anders verzinnen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.