Buiten koud, binnen gezellig


Buiten koud, binnen gezellig (zo ongeveer).
Begin deze week gingen het geborduurde tasje en portemonneetje op de post. De foto van deze tasjes hebben een tijd lang als ‘featured image’ (of zoiets) de categorie ‘tasjes’ in m’n shop aangegeven. Dus nu moest ik een andere ‘featured foto’ plaatsen en heb ik gelijk alle andere foto’s ook maar eens veranderd. Dat was ook wel weer hoog tijd (ja toch?)

Ik kreeg antwoord dat de ontvangster blij is met de tasjes. Ik had er nog een paar foto’s van gemaakt voordat ik ze inpakte. En die geven dan een beeld van hoe ik hier begin deze week bezig was. Buiten koud, binnen gezellig (dus).
Omdat het aan het begin van het jaar zo somber is buiten, gebruik ik deze week m’n vrolijkste inpakpapiertjes bij het inpakken van bestellingen. Ik wissel meestal af met m’n rollen inpakpapier (nu dus fel blauw, tot de rol weer op is.)
Voor wie vandaag thuis is: De bloemetjes buiten zetten lukt nog niet. Fijne dag binnen gewenst (en hopelijk gezellig)!

En ik stop vanzelf wel weer met experimenteren met een schrijfstijl met haakjes (past niet echt bij mij).

Bewaren

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Korsstingsarbejder van de Handarbejdets Fremme

Boeken met mooie platen

Flower fairy braam

Bouwdrukte

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen