Coming home for Christmas

LOVE!
Mijn kussentje is nog afgekomen!

Met kerst bij elkaar zijn: wat een bijzonder groot voorrecht!
De afgelopen dagen had ik het gevoel alsof ik in een film was beland. Een I’m-coming-home-for-Christmas-film. Want dat hadden zowel mijn dochter als mijn zoon aangekondigd en ik mocht de moeder zijn die het huis gezellig maakte en de boodschappen deed.
Vorig jaar was de zoon in Amerika en de dochter in België en nu kwamen ze allebei thuis! Op de middag voor kerst kwamen ze allebei aan. We hebben hen dit jaar maar heel weinig gezien en het was zò fijn om hen te verwelkomen!
Vandaag komt ook de schoondochter en dan liggen twee mooie kerstdagen voor ons, en ik zou willen dat het voor de hele wereld fijne dagen zouden kunnen zijn. Ik weet dat het ook voor veel bloglezers niet mogelijk is om kerst met hun geliefden te vieren en hoop dat de liefde toch voelbaar is.

2 gedachten over “Coming home for Christmas”

  1. Beerta Bosch-Wichers Hoeth

    Gisteren was er het borduirpakje van jou bij de post. Heel hartelijk, bedankt! Het beertje is nog leuker dan ik dacht. Het kost moeite om het tot de vakantie te bewaren. Die is wel al afgesproken maar of het door kan gaan is natuurlijk nog de vraag. Plezierige kerstdagen met je kinderen. Ik heb mijn ki deren en kleinkinderen nu al bij a een jaar niet gezien. Gelukkig is er een telefoon en moderne media middelen.
    Hartelijke groeten Beerta

  2. Het is inderdaad een Kerst zoals we nog nooit mee hebben gemaakt. Maar tegelijkertijd ook een hele mooie Kerst. Geen haastig jagen naar familie van weerskanten maar rustig thuis met boek of handwerk. Ook meer tijd voor elkaar want je bent “maar” met tweeën. Over enkele dagen krijgen mijn ouders bezoek van ons, we hebben afspraken gemaakt wie wanneer want we zijn met veel kinderen. Op die manier krijgen zij ook meer aandacht want hun huis zit niet vol.
    Ik wens jullie net zo’n mooie Kerst met veel aandacht voor elkaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.