Confetti kleuren

Casa Confetti

Casa Confetti: huis met kleurtjes. Ik ben dol op kleuren en gelukkig ben ik niet de enige. Ook architecten weten er raad mee. In Utrecht staat op het universiteitsterrein De Uithof dit moderne gebouw. En ergens achter één van deze kleurrijke gevels Tulpen in bierglazenbewoont mijn zoon een studenten-appartementje. Vandaag zochten we hem op en luisterden we naar zijn Amerika-verhalen. Je maakt nog eens wat mee, als ouders van avontuurlijke kinderen. Ik vroeg of we ook nog even naar het dakterras konden gaan. Even kijken hoe de stad eruit ziet vanaf de vijftiende verdieping. En ik had ook een doel: ik wilde helemaal boven een meegenomen quilt fotograferen. Hm, het is niet helemaal naar m’n zin. Het gebouw en het uitzicht zijn wel spectaculair. En mijn oranje quilt natuurlijk ook. Maar de combinatie komt toch niet helemaal uit de verf. Ik had iets in m’n hoofd met de strakke lijnen van het gebouw en de ronde vormen van mijn quilt. Volgende keer beter.
Toen we weer naar huis gingen, had ik in ieder geval het voldane gevoel dat ergens achter één van deze kleurrijke ramen nu tien tulpen in twee bierglazen staan.

Quilt op dakterras

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Boekenlegger met koolmeesjes

Log cabin quilts

Durable boekjes voor elk seizoen

Duizend blogjes op Tweedehandswerk!

Reacties

 1. Groen en oranje gaan inderdaad erg mooi samen.

  En wat vond je zoon ervan dat zijn moeder op het dak klom met een quilt in haar zog?
  De tulpen in bierglazen vrolijken mooi de boel op.
  Er gaat nog vaak aan jou gedacht worden de komende dagen

  EEn fijne avond nog,

  Brigitte

 2. Wat een bijzonder gebouw!! Vaag herinner ik me het weleens op een “plaatje” te hebben gezien; deze foto vind ik heel leuk. Ging onmiddellijk etages tellen en naar openstaande ramen turen. Lollig dat jullie zoon hier woont. Heeft echt iets aparts.
  En Moeders brengt een boeket tulpen mee…… en zo hoort het ook. Gebeurt te zelden dat mannen bloemen krijgen, ik doe het in ieder geval ook, als het zo uitkomt.
  Leuk oranje, meis!! komt goed uit met Koningsdag voor de boeg.
  Groet, Rya

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen