Creatief plezier

Als iemand een breiboek of breitijdschrift bij me bestelt, dan eindig ik mijn antwoord-mailtje met: “Veel breiplezier toegewenst!”
En bij iemand die oude haakboekjes bestelt is het dan natuurlijk: “Veel haakplezier!”
Maar er zijn ook samengestelde bestellingen, met uitgaven over verschillende technieken, en dan schrijf ik: “Veel creatief plezier toegewenst!”
Vooral aan het begin van het jaar schreef ik dat vaak: “Met vriendelijke groet, en veel creatief plezier in het nieuw-begonnen jaar!”
Want dàt is het eigenlijk, met heel dat bezig-zijn met creativiteit: het geeft ons zoveel plezier!

Soms krijg ik ook een mailtje terug, bijvoorbeeld: “De boeken zijn goed aangekomen, ik ben er blij mee!” Twee weken geleden had ik een paar boeken opgestuurd (en er nog twee extra bij gedaan, want het moest nu toch als pakje) en daar kreeg ik een leuke reactie op. Suzanne schreef dat ze er heel blij mee was, en popelde om aan de slag te gaan, en ze stuurde een paar foto’s mee van wat zij zoal maakt. Via mijn reply-mailtje liet ik weten dat ik deze knoopjes- en kraaltjeskunst heel mooi vond, en ik bewonderde haar creativiteit. Het creatieve plezier spatte er vanaf, om zo te zeggen.

Toen mailde zij weer terug: “Welke kleur vind je mooi?” Want ze maakt dit soort kunstwerkjes in verschillende kleuren. Paars! schreef ik terug.
En nu kreeg ik deze kaart met de post. Zo’n kaart ontvangen is voor mij net alsof iemand even de slingers voor me ophangt.
Heerlijk om te zien dat we met elkaar zoveel ‘creatief plezier’ kunnen hebben!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.