Crocussen en roosjes

Razendsnel verdween de sneeuw en ineens waren er nog maar een paar kleine hoopjes over. Ik ging eens kijken naar de ondergesneeuwde crocussen, die nu weer de vrijheid hadden gekregen. Ze waren er nog.
Afgelopen week borduurde ik een rondje uit één van de tijdschriften die ik te koop had geplaatst. Soms kom ik zelf iets tegen en wil ik dat even uitproberen. Het ontwerp van dit rondje vond ik mooi omdat met slechts weinig kruisjes toch een goed effect wordt verkregen. Ik dacht: even tussendoor borduren, en voor de verandering hield ik bij hoe lang ik erover deed. Het viel me tegen. Raden?

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Zijden tasjes voor een goed doel

“Zo gingen we gekleed”

Supermaansverduistering

Detail geborduurd schilderij bladmuziek en bloemen

Geborduurd schilderij

Comments

 1. miekequilt zegt:

  Ik denk twee uur. Leuk borduurtje trouwens.

 2. Een werkdag lang? Of zelfs meer……………
  Prettige zondag Margriet.
  Tineke

 3. Margriet Hof zegt:

  Het duurde iets meer dan drie uur om dit te borduren. Niet achter elkaar hoor, maar ik probeerde telkens de tijd op te nemen. Het viel me tegen, ik dacht: dat doe ik even tussendoor.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen